Tillbaka till sök

Konstruktör / Maskinbyggare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Backer BHV AB
Backer BHV AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 260 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av elvärme- och energitekniska lösningar.

Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 40 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer.

Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment.
Nu söker vi maskinbyggare med grundläggande svetskunskaper till ett företag i Sösdala!


Dina arbetsuppgifter
Som maskinbyggare kommer du att arbeta bl.a. med att rita och bygga maskiner, maskintillbehör, fixturer och övriga hjälpmedel till produktionen

Din bakgrund
För att passa som maskinbyggare krävs erfarenhet från att konstruera och bygga enklare produktionsmaskiner och fixturer.

Grundläggande krav är kunskaper i ritningsläsning samt att själv kunna rita och måttsätta en konstruktion. Att kunna rita upp och måttsätta för hand är en förutsättning.
Krav ställs också på praktiska verkstadstekniska kunskaper inom svetsning (tig/mig), fräsning, slipning, svarvning och mekanisk montering. Även grundläggande kunskaper inom pneumatik efterfrågas.
Finns CAD-kunskaper är det meriterande, men inget krav.
Som person måste du vara lösningsorienterad, kunna arbeta mot uppställda tidplaner och ha lätt att samarbeta med andra. Du måste vara lyhörd för andras synpunkter och önskemål, men också förmåga att ta egna initiativ.

Arbetstiden är dagtid.

Tjänsten är en visstidsanställning och tillträde kommer ske i det snaraste. Skicka gärna din ansökan så fort som möjligt via www.wikan.se.

För mer information kontakta Ola Jontoft. Tel 044-590 65 13

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-18

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.