Tillbaka till sök

Mix Megapol & NRJ söker nästa stjärnsäljare!

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Bauer Media är störst i Sverige på ljud. Vi äger och driver Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl samt Svensk Pop. Dessutom samarbetar vi med NRJ. Vår plattform RadioPlay är fullmatat med ljudunderhållning där vi också samlat några av Sveriges största poddar. Bauer Media har 5 miljoner lyssnare i veckan och 2 miljoner per dygn i Sverige.

Vi söker nu en driven och målinriktad Mediasäljare som kommer att vara stationerad på vårt kontor i Kristianstad!


Dina arbetsuppgifter
Som Mediasäljare på Bauer Media Group kommer du att bearbeta små- och medelstora företag i Nordöstra Skåne. Du är van att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. Du kommer att överta en befintlig kundstock där du kommer fortsätta att förvalta och utveckla dessa kunder. Nykundsbearbetning av potentiella kunder ingår givetvis i uppdraget. Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål. Du säljer hela Bauer Medias produkt- och tjänsteutbud som bland annat består av radioreklam, digital annonsering, podcast och sponsring.

Din bakgrund
Vi söker dig med minst 2 års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nykundsbearbetning samt en förmåga att förvalta kunderna. Erfarenhet av mediaförsäljning är meriterande, men vi fokuserar främst på dina personliga egenskaper. Du kanske arbetar som annonssäljare, inom telemarketing mot företag eller rent av eventsäljare.

Du har ett stort driv och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär som säljare. Som person är du ansvarsfull och resultatfokuserad. Du är utåtriktad, social och har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med dina kunder som med dina kollegor. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera dig skriftligt på ett professionellt sätt. Körkort är ett krav samt tillgång till egen bil.

Är du vår nästa stjärnsäljare så erbjuder vi dig ett utvecklande och stimulerande arbete i en kreativ miljö med marknadsmässig grundlön, provision och säljbonus!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/dagtid hos Bauer Media Group. Tjänsten är placerad i Kristianstad med beräknad start under våren.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02.
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, dock senast 21 februari 2018. Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-25

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.