Tillbaka till sök

Kundtjänst

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Kristianstads Automobil AB är en privatägd bilhandelskoncern som omsätter ca 600 miljoner kronor per år och har 100 anställda. Inom personbilsdelen är vi en av Sveriges 10 äldsta återförförsäljare och startades bara fem år efter att Volvo Personvagnar grundandes 1927. Vi har varit en del av Volvofamiljen sedan vi öppnade upp portarna och representerar även varumärket Renault. Detta gav oss en viktig möjlighet till att erbjuda ett större och mer komplett utbud. Vi fick 2009, som en av få utvalda Renaulthandlare, möjlighet att även börja sälja bilmärket Dacia. Mer information om företaget hitta du på www.kristianstadsautomobil.se.

Vi söker nu en medarbetare till vår kundtjänst. I denna rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som vår Kundtjänstmedarbetare är du vårt ansikte utåt och den första du möter i vår anläggning. Du, tillsammans med vår befintliga kollega i kundtjänst, kommer att vara viktiga nyckelspelare i vårt gäng. Du kommer att ha ansvar för vår kundmottagning över disk, vilket innebär att du arbetar med kundservice via telefon och besök. Du kommer att arbeta administrativt med exempelvis arbetsordrar, kassaavstämning, faktureringsunderlag samt ge service internt. Arbetet kräver stor flexibilitet och du kommer att ha varierande arbetsuppgifter.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en ypperlig känsla för service! Du har en genuin vilja att göra det som krävs för att våra kunder skall känna sig nöjda, såväl i telefon som i kundmottagningen. Vi ser gärna att du har god förståelse för ekonomi och att du har bra administrativ förmåga. Du gillar att ha många olika arbetsuppgifter igång samtidigt. God datorvana och erfarenhet av att ha arbetat i större affärssystem är ett krav. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, i svenska och engelska.

Du som person
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder den bästa servicen! Egenskaper som analytisk, sifferorienterad, kundvänlig och prestigelös väger tungt. Dessutom har du god initiativförmåga och ser vad som behöver göras. Du har en hög social kompetens och är van att möta kunder i olika situationer.

Tjänsten är placerad på vår anläggning i Kristianstad. Tjänsten är en halvtid, dvs 20 timmar i veckan och du kommer att jobba varje dag, halvdag. Arbetstiderna är förlagda under dagtid, måndag-fredag. Tiderna kommer att variera mellan förmiddag och eftermiddag. Under våra högsäsonger (vår, höst) kommer du att arbeta heltid, dvs 40 timmar i veckan. Heltidsarbete kommer även att förekomma vissa veckor under sommaren.

Tjänsten är en inhyrning via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal fram till och med augusti med möjlighet till förlängning under hösten.

Tillträde sker snarast så välkommen med din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 28 februari.

För mer information eller frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Sara Kvist telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med Din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.