Tillbaka till sök

Vågadministratör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 85 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Vågadministratör ingår du i Kundtjänst och kommunikation, som ligger inom verksamhetsområde Marknad. I enheten har vi samlat all kundservice och kommunikation gentemot samtliga kundgrupper. I rollen kommer du tillsammans med dina kollegor och enhetschefen ta stort ansvar för att hitta effektiva samarbeten och naturliga gränssnitt i den nya enheten, i vår nya organisation som driftsattes den 1 januari detta år. Du kommer vara en av två renodlade vågadministratörer med övriga gruppmedlemmar i tjänster som kundtjänstmedarbetare, informatörer, kommunikatör och systemansvarig.

I tjänsten som vågadministratör arbetar du med in- respektive utleveranser av avfall, bränsle och övrigt material på anläggningen, Hässleholms kretsloppscenter (HKC). Du sköter vägningar, samt säkerställer kontroll av underlag och transportdokument. Planering, administration och kontakt internt såväl som externt genomsyrar hela arbetet.

Du kommer arbeta med följande:
- In och utvägning av lastbilstrafik med stöd i vårt administrativa vågprogram (Flintab)
- Hantering och administration gällande transport- och frakthandlingar
- Registrering av order och fakturaunderlag i vårt affärssystem (Pyramid)
- Fakturering av externa kunder
- Ta fram och analysera vågstatistik och rapportunderlag
- Telefon- och fysiska kontakter med kunder och leverantörer
- Lägga upp artikel- och kundnummer samt övrig registervård
- Övriga administrativa sysslor, t.ex. posthantering och arkivering inom arbetsområdet

Din bakgrund
Vi söker dig med god erfarenhet av administrativt arbete och god datorvana. Har du administrativ erfarenhet från lager, produktion eller liknande erfarenhet ser vi det som meriterande. Tjänsten kräver att du har stor erfarenhet av arbete i Officepaketet, andra IT- stöd bl.a. något affärssystem. Att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift är ytterligare krav för att lyckas i rollen.

Som person är du:
- Noggrann med ett strukturerat och effektivt arbetssätt
- Initiativrik och föreslår och bereder förbättringar genom hela arbetsprocessen
- Flexibel och förstår vikten av att prioritera rätt under arbetsdagen
- Duktig på att samarbeta, inkludera och visa intresse för andra delar som påverkar arbetsområdet
- En glad och positiv person med en lagom portion skinn på näsan!

Brinner du för administration samt att utveckla och optimera användningen av IT- verktygen i arbetet? Gillar du att vara spindeln i nätet, med kundservice som andas flexibilitet, vänlighet och mervärde, då kan du vara vår nästa medarbetare!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hässleholm Miljö på 100% med start så fort rätt person är tillgänglig (vi tillämpar provanställning).

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12. Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 2018-02-25

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-25

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.