Tillbaka till sök

Borrare/borrtekniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Telarco är ett lokalt företag med rötter i bredbandsbranschen. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Skåne, Blekinge och Småland. Vi arbetar med installation, service och entreprenad inom fiber- och telenät. Tillsammans arbetar vi för att vara det självklara valet inom vår region där vårt mål är att leverera kompletta kommunikationslösningar av högsta kvalitet.

Antalet kabel- och fiberprojekt ökar stadigt i regionen därför söker vi nu borrare/borrtekniker

Vi samarbetar med Wikan Personal i denna rekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta ute på fältet med våra anläggare med förläggning av fiber och alla tillhörande moment, som bland annat borrning tex under vägar. Du arbetar i väl fungerande team och du blir en viktig del av dessa. Tjänsten ställer därför krav på god samarbetsförmåga med såväl kunder som medarbetare.
Styrbar borrning är precis som det låter en teknik där man styr borren under t.ex. gator, järnvägar, vattendrag och liknande när man förlägger skyddsrör. Till våra uppdrag för styrbar borrning använder vi två olika riggar, en JT922 och en JT2020, båda från DitchWitch.
Jordraketen är en enkel och ej styrbar teknik för att dra igenom rör under gator och andra kortare avstånd upp till 15?20 meter. Metoden kallas ibland även för tryckning eller bankning.

För transport av maskiner och annat material behöver du ha körkortsbehörigheterna c- och BE. Erfarenhet av att köra maskiner och generell maskinkännedom är positivt

Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik.

Din bakgrund
Följande är meriterande om du har, men inte krav för att söka tjänsten: yrkesbevis eller utbildningsintyg för grävmaskin, YKB för lastbil, Arbete på väg samt ESA-14/EBR-KJ41. Om du har erfarenhet av någon form av borrning i mark är det naturligtvis meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, din ambition och ditt driv. Du är öppen, framåt och arbetsvillig. En händig person, med rätt inställning är vad vi är ute efter.
Din sociala kompetens och din förmåga att leverera service är mycket viktig, då det förekommer mycket kundkontakt. Ordning och reda är självklart ett måste då du kommer ha mycket eget ansvar i din tjänst.

Tjänsten är heltid/dagtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillsättning vinter/våren 2018

För mer information eller frågor, kontakta Ola Jontoft på telefon 044 - 590 65 13.

Vänligen skicka in Din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-25

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.