Tillbaka till sök

Timanställd Truckförare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker en timanställd truckförare för arbete hos vår kund utanför Kristianstad.

Dina arbetsuppgifter
Din roll kommer till största delen innebära att arbeta med traditionella lageruppgifter så som plocka, packa inventera samt lossa/lasta.

Du tycker om att arbeta med kroppen eftersom tunga lyft kan förekomma i det dagliga arbetet. Du är även utåtriktad och har en god känsla för service. Du som söker ska även vara ansvarstagande och har en hög servicekänsla och trivs med att arbeta i ett högt tempo.

Arbetet sker på dagtid varje fredag april ut samt varje tisdag under ett år. Möjlighet finns till heltid under sommaren samt några andra perioder under året om man önskar. Utmärkt extraarbete för dig som studerar, redan har ett annat extraarbete eller driver eget företag men behöver lite extra timmar!

Din bakgrund
För att lyckas i rollen krävs det att du är en duktig truckförare med mycket god vana av främst motviktstruck.
Du är självgående, engagerad och inte rädd för att "hugga i". Du är en ordningsam person som har lätt för att smälta in i nya miljöer.

Då detta är en timanställning krävs att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning, dvs studerar, har annan timanställning eller driver eget.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Timanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-25

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.