Tillbaka till sök

Maskinoperatörer inom formsprutning

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Plastteknik har i mer än 30 år arbetat med tillverkning och produktutveckling i termoplaster. Idag är vi 6 medarbetare som arbetar och trivs i våra nya lokaler i Ostvik. Med lång erfarenhet inom branschen har vi en förmåga att förverkliga dina idéer till smarta och kostnadseffektiva produktionslösningar.
Med siktet inställt på kraftig tillväxt kommande år så finns nu behov av att utöka personalstyrkan med ett flertal formsprutare/maskinoperatörer.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att övervaka och köra formsprutningsmaskiner men även programmering, felsökning och provkörningar ingår. Du kommer arbeta med att rigga verktyg i formsprutningsmaskiner samt arbeta manuellt med att ladda maskiner och att hantera material. Vidare kommer din uppgift vara att kontrollera och säkerställa kvaliteten av produkten. Rapportering och registrering sker i vårt MPS-system Monitor.

Din bakgrund
Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag.

Meriterande om du har:

Maskinvana och tidigare erfarenhet som ställare/verktygsbytare.
Erfarenhet av MPS-system Monitor
Ritningsläsning/mäta upprätta mätprotokoll
Truck-/Traverskort

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du kan arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare med god samarbetsförmåga som har stort intresse för teknik och är snabblärd. Du är en driven ansvarstagande person som är självgående, flexibel och stresstålig.

Omfattning:Heltid/Tillsvidare
Sista ansökningsdag 2018-03-15


I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.
Ansökningarna tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se.
Vi tillämpar löpande urval så ansök redan idag!
Frågor besvaras av konsultchef Maria Marklund 0910-770984

.Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-15

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.