Tillbaka till sök

Maskinförare till Skanska Infraservice

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Skanska Industrial Solutions AB är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och består av regionerna bergmaterial, asfalt, betong, rental och infraservice. Region Infraservice är en rikstäckande organisation som främst arbetar med drift och underhåll av vägnätet inom ramen för trafikverkets driftområden; belysningsunderhåll, brounderhåll, trafikanordningsverksamhet samt mark- och anläggningsarbete.

Vi söker nu maskinförare till vår verksamhet i Skellefteå.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ha en omväxlande och spännande roll i ett värderingsstyrt företag som har säkerhet, transparens och samarbete högt upp på agendan i alla sammanhang.
Inför kommande anläggningssäsong så söker vi maskinförare med förarbevis för grävmaskin och lastbil. Arbetsuppgifterna innefattar till största del skötsel och drift av vägar inom Skellefteå kommun men det förekommer även arbete på annan ort inom Västerbotten under kortare perioder.

Arbetet är till största del förlagt måndag-fredag 07.00-16.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har relevant utbildning/erfarenhet av maskinkörning inom mark- och anläggning.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta efter vägnätet. Har du även kunskap inom rörtryckning och arbete tillsammans med underentreprenörer så är det ett stort plus.
Som person är du engagerad, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Förarbevis för grävmaskin och lastbil är ett krav. Är du utbildad inom säkerhet på väg så är det meriterande.

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning hos Skanska.

Omfattning: Heltid

Tillträde: april

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2018-03-23

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-23

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.