Tillbaka till sök

Butikschef Direkt Optik

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Direkt Optik är en franchise-kedja med 36 butiker som funnits på den svenska marknaden i 25 år. Vi ingår i en holländsk optik-koncern med nära 500 butiker i flera länder. Huvudkontoret ligger i Holland, men det svenska kontoret ligger nära tågstationen i Kristianstad. Direkt Optik växer och kommer de närmsta åren att vara i en extremt expansiv fas.

Därför söker vi nu en Butikschef.

Dina arbetsuppgifter
Som Butikschef på Direkt Optik har du det direkta ansvaret för butikens försäljning, drift och resultat. Du arbetar i den dagliga driften, är en förebild för ditt team, skapar förutsättningar för trivsel samt engagerar och utvecklar dina medarbetare.
Vi söker en driven Butikschef som tillsammans med sitt team vill driva och utveckla butiken mot uppsatta mål!

Din bakgrund
Vi söker dig som växer med utmaningar och som har modet att testa nya metoder och arbetssätt. Du arbetar affärsmässigt och kostnadseffektivt samt har alltid kunden, som är din viktigaste uppdragsgivare, i fokus.

Du som söker har minst 3 års erfarenhet av budget- och personalansvar inom detaljhandeln. Har du erfarenhet från branschen är detta ett plus. Du har en gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning eller förvärvat liknande kunskaper på annat sätt.
Du ska ha goda kunskaper i engelska samt god datorvana.

Vi söker dig som är entreprenör! Du är driven, lojal och lyhörd. Du är en öppen person som är tydlig, både i din kommunikation och i ditt ledarskap. Du sätter tydliga mål, skapar förutsättningar för att lyckas nå dem, stöttar i genomförandet och är noga med uppföljningen. Du är en god administratör och har känsla för ordning och struktur.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är placerad i Norrköping med beräknad start under våren 2018.
Vill du jobba på ett företag som växer med möjligheter att påverka och utvecklas? Tveka inte utan ansök redan idag på wikan.se! Sista ansökningsdag 3 april 2018. Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. För mer information eller frågor, vänligen kontakta Johanna Fondell på telefon 044 - 590 65 02.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-04-03

 • Tjänstgöringsort

  Norrköping (Östergötlands län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.