Tillbaka till sök

Projektledare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker projektledare till ett ledande säkerhetsföretag för placering i Malmö

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare hos oss får du ett omväxlande arbete med det övergripande helhetsansvaret för planering och och ledning.Det kan vara både små och stora projekt inom säkerhets teknik med olika typer av larmsystem, passagesystem, övervakning och CCTV ute hos kund, tex kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.
Som projektledare får du en bred roll där du ansvarar för dina projekt med focus på kvalitet, deadlines, kundnöjdhet och lönsamhet. Det innebär även ansvar för resursplanering, inköp och kontakt med underleverantörer. Du kommer att ha mycket kundkontakt och det är viktigt att du är intresserad av deras behov och bygger goda och stabila relationer för framgångsrika samarbeten på lång sikt.

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet som projektledare från liknande branch med en god teknisk kompetens från elektronik/säkerhetsbranchen.
Som person är du drivande och en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder ditt team framåt på bästa sätt. Servicekänslan sitter i ryggmärgen och du har ett genuint intresse av att hjälpa kunder och medarbetare. Vi utgår ifrån att du kan visa på goda uppnådda resultat från liknande tjänst.

För övrigt kräver tjänsten:
* Svenskt medborgarskap
* Ej tidigare straffad
* Körkort B
* God datorvana

Vid frågor angående tjänsten kontakta rekryteringskonsult Magnus Nordholm 046-540 85 91
Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.wikan.se.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-30

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.