Tillbaka till sök

Ekonom

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
STÅLBOLAGET är ett privat ägt återvinningsföretag med placering i Osby. Våra leverantörer består av bland annat Infranord ,e-on, Vattenfall, Strukton rail, samt flera fristående kraftbolag och industrier. Vårt upptagningsområde är hela landet och till Osby levereras allt material för klassning, sortering och omlastning. Då flera av våra köpare finns i Europa exporteras den största delen av våra varor. Stålbolaget är både kvalitets- och miljöcertifierade enl. SS ISO 9001-14001. Vi är dag 6 fast anställda och omsätter ca 50-80 miljoner årligen.

Vi söker en ekonom med stor känsla för service, som skall ta över efter Malin som söker nya utmaningar. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
I ett litet företag med korta beslutsvägar blir du en av oss som arbetar med ett stort ansvar i ett brett register. Du kommer att ha stor möjlighet att själv kunna påverka ditt arbete och ha inflytande på utvecklingen av det administrativa arbetet och organisationen.

Vi söker dig som har vana vid ekonomi-och lönearbete, men inte tvekar till att även sköta reception och telefonväxel m.m. Du kommer att vara spindeln i nätet när det gäller det mesta av administrationen i företaget. Arbetet är omväxlande med mycket kund och leverantörs kontakter och du kommer att ansvara för;

- Bokföring och avstämning av konto varje månad
- Årsavslut som skickas till revisor
- Hantering av exportdokument
- Inbetalning av skatt/arbetsgivaravgifter och moms varje månad
- Likviditetsrapporter
- Leverantörsfakturor
- Kundfakturor
- Mottagningsrapporter
- Myndighetskontakter
- Inrapportering av uppgifter
- Projektsamordning gällande våra leverantörer
- Löner och kontrolluppgifter
- Försäkringar, bilar och fastighet.
- All bokföring och administration åt Stålbolaget Fastigheter AB och Listma AB

Du ansvarar för uppdatering av olika system, telefonväxel, arkivering, protokollföring samt inköp av tex kontorsmaterial och frukost. Städning av kontoret kommer också att vara din arbetsuppgift.


Din bakgrund
Du som söker har utbildning inom ekonomi eller har du några års erfarenhet av liknande arbete. Du skall ha arbetat med löner och ekonomi såsom bokföring, redovisning fram till bokslut. Har du erfarenhet av bokslutsarbete är det meriterande. Programmet som används är Visma. Du skall även ha erfarenhet av Office-programmet och då framförallt Word och Excel. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och det är meriterande om du har kunskaper i engelska och tyska. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i ett mindre eller medelstort privatägt företag och har erfarenhet av arbete med kvalitets- och miljöledningssystem.

Förutom dina kunskaper så kommer stor hänsyn att tas till din personlighet. Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och du gillar att ha ?många bollar i luften?. Du ser vad som behöver göras och kan hjälpa till där det behövs. Vidare ser vi gärna att du är noggrann, plikttrogen och nyfiken. Du är inte rädd för att ?hugga i? när det behövs!

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Osby. Tjänsten är 60 % av en heltid. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader för att som målsättning övergå i en tillsvidareanställning hos Stålbolaget.

Vi tillämpar löpande urval, dvs tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Sista ansökningsdag är 2018-04-13.
För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist, via telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med Din ansökan!

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-04-05

 • Tjänstgöringsort

  Osby (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.