Tillbaka till sök

Konsultchef till Atea Sverige AB

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur
Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Just nu söker vi på Atea i Skellefteå dig som vill jobba som Konsultchef. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.
Just nu växer vi inom verksamhetsnära områden, som BI/BA, VR/AI, produktivitet och informationssäkerhet. Detta ställer nya krav på vår nuvarande organisation där vi av tradition är experter på att hantera samtliga it- infrastruktur områden, och vi söker därför nu en konsultchef som vill vara med och förflytta oss inom såväl nya befintliga som framtida områden.

Dina arbetsuppgifter
Din roll i laget
I rollen som Konsultchef på Atea ansvarar du för att arbeta praktiskt och teoretiskt med strategiska och taktiska frågor. Du kommer att arbeta tillsammans i ett lag och ingå i kontorets ledningsgrupp, du har personalansvar, där rekrytering, kompetensutveckling av medarbetare, coachning samt personaladministration ingår.
Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som Konsultchef är:
- Ansvar för att leda, engagera och utveckla våra konsulter
- Du har resultatansvar för verksamheten med uppföljning av budget inklusive prognoser och analyser av resultat.
- En väsentlig del av arbetet kommer att vara att ha kontakt med våra kunder i uppföljningssyfte gällande konsultleveranser och att i samverkan med våra kundansvariga säljare driva våra affärer ute hos våra kunder.

Din bakgrund
Som person känner du troligtvis igen dig på följande:
Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är driven i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning till förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att lyckas i tjänsten som Konsultchef bör du ha följande kompetens:
- Gedigen erfarenhet av konsultarbete
- En utåtriktad personlighet
- Kunskap om IT och dess nytta för verksamheten
- Ett riktigt driv och vinnarinställning
- Tidigare erfarenhet av personalansvar
- Leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
- Leda och följa upp dina medarbetare mot satta mål
- Skapa laganda genom att visa intresse och förståelse för andra

Det är av stor vikt att du har ett stort engagemang, brinner för det du gör och tar personligt ansvar. Egenskaper som noggrannhet, sätta laget före jaget och servicekänsla är också viktiga ingredienser då vi arbetar nära kundens egen personal och deras användare. Naturligtvis är du intresserad av att utvecklas tillsammans med Atea i syfte att föra dig själv, våra kunder och företaget framåt.
Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.


Vill du bli en del av landslaget?
Välkommen med din ansökan! I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal, har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Vidmark, via 0910-770982 eller tomas@wikan.se. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Varmt välkommen med din ansökan!


Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-20

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.