Tillbaka till sök

Ekonomiansvarig

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
OP Teknik är ett företag inom OP Gruppen som levererar el och automationslösningar till närliggande industrier. OP Teknik i Tollarp utför nyinstallationer, ombyggnader och reparationer och är just nu inne i ett expansivt skede. OP Teknik är idag ca 10 anställda och OP Gruppen som koncern är ca 300 anställda och omsätter ca 900 miljoner. Inom kort flyttar vi till nya och fina lokaler i Tollarp. Läs mer på www.opteknik.se samt på www.opgruppen.se.

Vi söker nu en medarbetare som ska vara ekonomiansvarig på vår enhet i Tollarp.

Dina arbetsuppgifter
Som ekonomiansvarig hos oss kommer dina arbetsuppgifter bla att innebära:

- Kundreskontra
- Leverantörsreskontra
- Löpande redovisning
- Månadsbokslut
- Förberedelser inför årsbokslut
- Momsredovisning

Du kommer även att göra likviditetsprognoser, löner, rapportering till bla FORA och tillsammans med VD hantera personalfrågor. I rollen ingår även allmänna kontorsgöromål såsom posthantering, telefon och enklare inköp.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av en likande roll från ett mindre eller medelstort privatägt bolag. Du har god förståelse för ekonomiarbetet och du trivs med att arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i Excel samt även erfarenhet av arbete i affärssystem. Vi använder Pyramid och Kontek lön. Du ska kunna utrycka dig väl i tal och skrift på svenska och kan du dessutom engelska är det en fördel.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du är van vid att arbeta självständigt och att ta stort eget ansvar. Du är positiv, noggrann och strukturerad och du tar gärna egna initiativ och hugger i där det behövs. Har du dessutom ett intresse för teknik ser vi det som en fördel. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Tjänsten inleds med en hyrrekrytering via Wikan Personal under 6 månader med målsättning att övergå i en tillsvidareanställning hos OP Teknik. Tjänsten är inledningsvis på 75% av en heltid med möjlighet till 100% på sikt. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt via Wikans hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är dock 2018-05-20 .

För mer information eller frågor, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson på telefon 044 - 590 65 14.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-20

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.