Tillbaka till sök

Flygplatspersonal

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.Om Företaget
Kristianstad Österlen Airport är en Basic Airport vilket innebär att en tjänst hos oss innehåller många olika ansvarsområden och arbetsuppgifter, alla dagar kan se olika ut.

Vi söker två personer som inspireras av att arbeta med följande arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter
Som ramptekniker ansvarar du för det arbete som sker närmast flygtrafiken, det vill säga bagagehantering till och från flygplan, avisning, toalett- och vattenservice, flygplanstankning och skötsel av flygplatsens tankanläggning. Flygbolagen är våra kunder och vi försöker alltid möta deras behov genom bra samarbete, hög leveransvilja och goda kunskaper inom Ground Handling.

Arbetet som fälthållningspersonal är varierande liksom vädret och därför skiftar arbetsuppgifterna också beroende på årstid. I arbetet ingår sommar- och vinterfälthållning. Vid vintersäsong innebär arbetet snöröjning på bansystem och parkeringsområden. Vidare ingår tillsyn samt underhåll av anläggning och markområden.

Som flygplatsbrandman bemannar du tillsammans med de andra räddningstjänsten på Kristianstad Österlen Airport under ditt arbetspass, alltid redo om olyckan skulle vara framme.

I ditt arbete som säkerhetspersonal bemannar du flygplatsens säkerhetskontroll samt utför tillträdeskontroll och patrullering.

Eftersom flygplatsen arbetar integrerat över enhetsgränser så omfattar ditt uppdrag även andra på flygplatsen förekommande uppgifter så som underhåll av byggnader, fordon och övrig utrustning på flygplatsen. Då vi också är en mötesplats förekommer det event på flygplatsen där du är en representant för vår flygplats.

Din bakgrund
Vi söker dig med tekniskt intresse samt giltigt B- och C-körkort. Du är praktiskt lagd, gärna utbildad inom lastbil eller entreprenörskap och det är meriterande om du har god körvana och erfarenheter inom dina kompetenser.

För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska språket samt har goda kunskaper i engelska. En grundläggande datorkunskap är även det en fördel då det förekommer en hel del olika arbetsmoment som inkluderar datorhantering.

Arbetet innehåller fysiskt ansträngande moment vilket förutsätter att du trivs med ett fysiskt aktivt arbete och har en fysik som möter upp till detta. Att klara våra fysiska tester för flygplatsbrandman är en förutsättning för att arbeta hos oss. Om du redan är utbildad flygplatsbrandman, insatsledare eller om du tidigare arbetat som del- eller heltidsbrandman är detta meriterande.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi vill att du är lyhörd för verksamhetens behov, du är ödmjuk och har god samarbetsförmåga och hanterar oförutsedda händelser på ett flexibelt, strukturerat och konstruktivt sätt. Du har hög social kompetens, noggrann, strukturerad och trivs med att lösa problem.

Alla anställda genomgår en säkerhetsprövning enligt § 14 säkerhetsskyddslagen (1996:627).

Tjänsten är på 90 % av en heltid och du kommer att arbeta skift med varierande arbetstider vilket kräver att du är flexibel. Flygplatsen ligger ca 2 mil utanför Kristianstad, i Everöd.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst hos Kristianstad Airport som inleds med 6 månaders provanställning.

Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna innan sommaren. Vi tillämpar löpande urval så ansök snarast. Sista ansökningsdag är den 20 maj.

Har du frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Välkommen med ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-20

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.