Tillbaka till sök

Två Kundansvariga till Svensk Husproduktion

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Om Företaget
Svensk Husproduktion AB med huvudkontor i skånska Bromölla grundades 2012. Sedan dess har bolaget vuxit av egen kraft och sysselsätter idag drygt 130 medarbetare; det gör oss till en av landets ledande husleverantörer. Än så länge är vi kanske mest kända för att bygga nyckelfärdiga småhus genom varumärket LB- Hus, men vi kan betydligt mer än så. Vi verkar inom tre affärsområden: Konsument, Projektutveckling och B2B. År 2016 tilldelades vi högsta kreditranking (AAA) från Bisnode och 2017 utsågs vi till ett av landets Gasellföretag av Dagens Industri. Med ständigt fokus på kundnöjdhet, en tydlig marknadsstrategi och en värdegrund som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet, fortsätter vi nu att vidareutveckla verksamheten. Läs mer på svenskhusproduktion.se och lbhus.se.

Dina arbetsuppgifter
Svensk Husproduktion AB är inne i en expansiv fas och vi söker nu två drivna och servicemedvetna medarbetare till rollen som Kundansvarig. Har du god kommunikativ förmåga, vana att arbeta självständigt och drivs av att göra kunden nöjd? Då kan det vara dig vi söker.

Som Kundansvarig kommer du att vara den primära kontakten för vår kund (konsument) under byggprocessen av dennas nya hem. Du är placerad på vårt huvudkontor i Bromölla och hanterar all kommunikation med vår kund. Via telefon, mejl och chatt utgör du den bärande länken mellan kunden och vår byggledare, som befinner sig på fältet och har i uppdrag att leda byggnationen av huset på plats.

Ditt uppdrag är att fullfölja vår målsättning att alla våra kunder ska känna sig nöjda och välinformerade under hela byggprocessen. Du ansvarar för att samordna möten inför byggstart, hålla kunden korrekt informerad vid givna hållpunkter och löpande meddela statusuppdateringar för byggnationen av kundens nya hus.
I rollen tilldelas du en region, där du främst har kontakt med de byggledare som verkar inom den. Exempel på arbetsuppgifter:

- Samordning och bokning av startmöten inför byggstart (mark- och byggstartsmöte)
- Samordning och bokning av tekniskt samråd
- Säkerställa den uppföljning som krävs efter startmöten och tekniskt samråd
- Se till att våra kunder löpande får uppdateringar kring kontraktshandlingar och annan nödvändig information. Detta sker både digitalt och via utskick av pärmar, utifrån en satt aktivitetsplan
- Löpande svara på frågor och bemöta våra kunder genom kundpost, chatt, e-post och telefon

Din bakgrund
Du har talang för att skriva och kan uttrycka dig mycket väl också i tal - både på svenska och engelska. Du behöver vara en van datoranvändare som är bekväm med att arbeta i Officepaketet. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll inom kundkontakt och kundservice. Det är meriterande om du har vana av att jobba i ett affärssystem och/eller har branscherfarenhet. Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen.

Du som person
Du som söker tjänsten gillar att jobba med människor och brinner för kundservice! Som person är du både serviceinriktad och strukturerad. Vidare är du givetvis självgående, noggrann och gillar att ge kunden det lilla extra. Som Kundansvarig är du lyhörd för kundernas behov, har hög kommunikativ förmåga och är lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har ett affärsmässigt tänk och att du uppskattar möjligheten att påverka och medverka till bolagets framtida utveckling av kundnöjdhetsfrågor.

Mer om möjligheterna
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett ungt bolag med lång erfarenhet. Sedan 1957 då LB- Hus började bygga nyckelfärdiga hus på totalentreprenad, har fler än 43 000 hem levererats. Som medarbetare hos oss blir du en del av ett växande företag och ingår i ett vinnande lag som präglas av samarbete, framåtanda och långsiktighet. Välkommen till Svensk Husproduktion och LB- Hus!

Det praktiska
Tjänsten är på heltid och du kommer att vara stationerad på vårt huvudkontor i Bromölla. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal. Du visstidsanställs via Wikan Personal under 6 månader med målsättningen att därefter övergå i en tillsvidareanställning hos Svensk Husproduktion.

Du är välkommen med din ansökan snarast via www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är den 28 maj.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel. 044-590 65 12, Wikan Personal.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-28

 • Tjänstgöringsort

  Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.