Tillbaka till sök

Rörinspektör till Malmberg Miljöhantering

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Malmberg är ett miljöteknikföretag inom biogas, vattenrening, borrning, geoenergi och miljöhantering. Vi omsätter cirka 600 Msek och har 180 anställda. Malmberg Miljöhantering är ett innovativt miljö-, arbetsmiljö- och kvalitetscertifierat serviceföretag i Kristianstad och Växjö som hjälper kommuner, fastighetsägare, industrier, byggföretag och privatpersoner med avloppsspolning, slamsugning, torrsugning och rörkontroll. Tryggt och alltid med miljön i fokus. Se mer information på www.malmbergmiljohantering.se

På Malmberg Miljöhantering finns nu en spännande ledig tjänst där du som rörinspektör utför filmning och bedömning av rörledningar. Vår nuvarande rörinspektör trappar ner efter många år i branschen och vi behöver hitta den bästa möjliga arvtagaren till honom. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som rörinspektör utför du filmning och gör en kvalificerad bedömning av rörledningar. Ditt redskap är vår filmbuss med all teknisk utrustning som behövs. Du arbetar självständigt men ingår i ett team på cirka 20 chaufförer/operatörer.

Du jobbar nästan uteslutande dagtid, men arbete på udda arbetstider kan förekomma. Vårt verksamhetsområde är östra Skåne, västra Blekinge samt södra Småland.

Du kommer att få arbeta för ett stabilt, framgångsrikt och växande miljöteknikföretag med engagerade och positiva kollegor. Företaget finns i nya lokaler i Kristianstad samt i Växjö.

För rätt person finns stora möjligheter att utveckla både tjänsten som rörinspektör och verksamheten på Malmberg Miljöhantering i stort.

Din bakgrund
Vi söker dig som är auktoriserad rörinspektör via STVF (Sveriges TV-inspektions Företag). För att vara intressant för tjänsten krävs dessutom C-körkort och Säkerhet på väg. CE-körkort och YKB är meriterande. Du får gärna även ha en bakgrund inom bygg, anläggning, VVS eller liknande.

Som person är du en kreativ problemlösare som trivs med frihet under ansvar. Du är självklart serviceinriktad och sätter alltid kunden i fokus. Viktigt är också att du är en lagspelare som förstår din roll i teamet.

Arbetstiden är dagtid och tjänsten utgår från Kristianstad. Tillträde sker snarast möjligt.

Ansökningar tas endast emot via wikan.se. Urval sker löpande, så vi ser helst att du skickar din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 31 maj.

För frågor kring tjänsten, kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-31

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.