Tillbaka till sök

Underhållstekniker till Ytab

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Ytab är specialister på ytbehandling med starkt fokus på plast och komposit. Vi har lackeringsanläggningar i Sverige och Ungern. Vi har många små, medelstora och stora kunder inom många branscher, inklusive bilbranschen, konsumentelektronik, vitvaror, möbler, medicinteknik och inredning. Ytabs fabriker är några av de mest högteknologiska lackeringsanläggningarna i Europa. Våra tillverkningslinjer är helautomatiserade och använder robotstyrd och digital processtyrning. Ytab-koncernen har totalt 150 högt kvalificerade och erfarna anställda. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv lackeringspartner som kan göra underverk.

Vi söker nu en underhållstekniker som vill delta i vår starka tillväxt och hjälpa oss utveckla underhållsarbetet på Ytab. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållstekniker arbetar du med såväl förebyggande som avhjälpande underhåll på all produktionsutrustning. Förekommande fel kan vara av både mekanisk och elektronisk art. Du kommer också ha stor möjlighet att påverka det planerade underhållsarbetet och föreslå förbättringar kring detsamma.

I tjänsten ingår även underhåll på fastigheterna.

Du arbetar i ett team tillsammans med företagets underhållsansvarige och i tjänsten ingår beredskap efter ett rullande schema.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet förvärvad genom yrkeslivet. Din profil bör vara inriktad mot mekanik, el eller automation. Tjänsten kräver svetskunskap. Kunskaper i PLC-programmering eller elbehörighet ser vi som meriterande. Du får också gärna ha god kännedom om Lean och 5S. Har du tidigare arbetat med förebyggande och avhjälpande underhåll inom fordons- / eller processindustrin är det starkt meriterande.

Du har också en god datorvana i främst Office-paketet och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta med andra. Vi söker dig som brinner för problemlösning och har en hög grad av servicemedvetenhet. Du är kreativ och noggrann.

Tjänsten är placerad på vår produktionsanläggning i Näsum. Tjänsten är 100 % av en heltid och en tillsvidareanställning hos Ytab. I tjänsten ingår beredskap efter ett rullande schema.

Vi tillämpar löpande uttagning, så ansök om tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2018-05-29.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Kristoffer Svensson på tel. 044 - 590 65 08.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-29

 • Tjänstgöringsort

  Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.