Tillbaka till sök

Kvalitetstekniker till Ytab

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Ytab är specialister på ytbehandling med starkt fokus på plast och komposit. Vi har lackeringsanläggningar i Sverige och Ungern. Vi har många små, medelstora och stora kunder inom många branscher, inklusive bilbranschen, konsumentelektronik, vitvaror, möbler, medicinteknik och inredning. Ytabs fabriker är några av de mest högteknologiska lackeringsanläggningarna i Europa. Våra tillverkningslinjer är helautomatiserade och använder robotstyrd och digital processtyrning. Ytab-koncernen har totalt 150 högt kvalificerade och erfarna anställda. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv lackeringspartner som kan göra underverk.

Vi söker nu en kvalitetstekniker som vill delta i vår starka tillväxt och vara med och utveckla kvalitetsarbetet på Ytab. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som kvalitetstekniker kommer du tillsammans med kvalitetschefen och den övriga organisationen arbeta med att skapa en långsiktigt hållbar kvalitetskultur. Du ska stötta och coacha organisationen i det dagliga kvalitetsarbetet och vara kundens ögon i vår verksamhet (customer support). Ständiga förbättringar är en del av ditt dagliga arbete för att uppnå kundens förväntningar och företagets mål.

I rollen som kvalitetstekniker ska du fokusera på att reducera kvalitetsbrister, avvikelser och kostnader som uppkommer med kvalitetsavvikelser. Du ska på sikt kunna träna organisationen och utveckla verksamheten mot best practice. Du kommer också delta i kundmöten och revisioner blir en del av ditt dagliga arbete.

Kvalitetsteknikern blir direkt underställd företagets kvalitetschef.

Din bakgrund
Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund från högskola samt med flerårig erfarenhet av kvalitetsarbete från den tillverkande industrin, och gärna från fordonsindustrin. Du har vana från kvalitetssystemet IATF 16949, ISO samt LEAN och 5S. Är du revisor inom kvalitetsarbete är det meriterande.

Du har god datorvana i främst Office-paketet och du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Talar du även tyska är det ett plus.

B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, analytisk och du trivs med att lösa problem. Du ska tycka om att arbeta med kundvård och du måste vara en flexibel person som inte är rädd för att "hugga i".

Tjänsten är placerad på vår produktionsanläggning i Näsum. Tjänsten är 100 % av en heltid och en tillsvidareanställning hos Ytab.

Vi tillämpar löpande uttagning, så ansök om tjänsten snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 2018-05-29.

Vill du vara med på vår spännande resa? Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Kristoffer Svensson på tel. 044 - 590 65 08.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-17

 • Tjänstgöringsort

  Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.