Tillbaka till sök

Fordonsmekaniker till STV

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
STVs verksamhetsområde innefattar tillverkning av nya bandvagnar, uppgradering av bandvagnar, uthyrning av bandvagnar samt påbyggnader såsom fasta flak, kranar och lastväxlare. STV konstruerar och bygger bandvagnar till alla verksamheter där det finns behov av terränggående fordon. Elkraftindustrin, olja och gas, prospektering, logistik, räddningstjänster är bara några exempel.

Vi söker nu en fordonsmekaniker till vår verksamhet på Degerbyn.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära alltifrån att renovera bensin- och dieselmotorer, demontera fordon och renovera komponenter till att montera ny el/hydraulik, installera elektronikprodukter och utföra provkörning av olika fordon.
Det finns även möjlighet till serviceresor utomlands om intresset finns.

Arbetet är förlagt 06.40-15.45, måndag-fredag.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad inom fordon, mekanik eller industri. Vana av ritningsläsning och b-körkort är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av fordons-el, hydraulik, och svetsning är det meriterande.
Som person är du ansvarstagande, pålitlig och arbetsam. Du värdesätter kvalitet och har förmågan att lösa problem och arbeta självständigt. Det är viktigt att du delar STV´s värdegrund som består i ett respektfullt bemötande och att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: 6 månaders visstidsanställning med möjlighet till anställning hos STV

Sista ansökningsdag: 2018-05-18

Tillträde: Omgående

För information: Joakim Högdahl, 0910-77 09 85

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-18

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.