Tillbaka till sök

Arbetsledare/Projektledare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker för kunds räkning en kvalificerad Arbetledare/Projekledare inom måleri.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för driva våra måleriarbeten i Malmö och angränsande kommuner. Jobbet är självständigt och omväxlande med ett stort eget ansvar. Du planerar och leder projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till prjektens tekniska och ekonomiska genomförande samt, leder och fördelar det löpande arbetet.

Din bakgrund
För tjänsten krävs att du har erfarenhet från likande arbete inom måler/byggbranschen. Erfarenhet inom måleribranschen är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och på heltid.
Som person är du driven och social och kan se dig själv i rollen att leda ett lag av hantverkare till att våra kunder får sina förväntningar och krav uppfyllda. Du ska trivas med att ha många bollar i luften. Vi erbjuder en arbetsplats med trevliga kollegor och goda arbetsvillkor.
Körkort B är ett krav
God datorvana officepaket.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut, ansök direkt!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-25

 • Tjänstgöringsort

  Malmö (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.