Tillbaka till sök

Försäljnings- och marknadsansvarig

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om Företaget
GRF Gravstenar är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av gravstenar. Vi utför även komplettering och renovering av befintliga gravstenar. Vi har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Emmaboda och Östersund. I skånska Sibbhult finns vårt huvudkontor, ett stenkast ifrån stenhuggeri och stenbrott. Vår stora geografiska spridning gör att vi är utvalda som samarbetspartner till Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Med det samarbetet har vi möjlighet att hjälpa dig som kund i stort sett var du än befinner dig i Sverige. Vi ingår i A P Stengruppen.
Mer information om GRF Gravstenar finns på www.grf.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en försäljnings-och marknadsansvarig som ska vara med att bidra till fortsatt utveckling av vår försäljning av gravstenar (minnesmärken). Din främsta uppgift är att utveckla den digitala försäljningen av gravstenar (minnesmärken). Du har det strategiska ansvaret för företagets utåtriktade kommunikation och en stor del av ditt arbete handlar om att nå ut med våra produkter i olika kanaler på den digitala marknaden.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom marknad och/eller försäljning. Du har 3 - 5 års erfarenhet av en liknande roll och du har erfarenhet av att arbeta strategiskt med marknadsföring. Du har stor kunskap om digital marknadsföring och dessutom har du vana av att leda olika projekt. Då tjänsten på sikt kommer att innebära personalansvar är det en fördel om du har haft detta tidigare. Du är en van datoranvändare och är mycket bekväm i att arbeta i Officepaketet och du har arbetat i någon typ av affärssystem tidigare, meriterande om du har erfarenhet av Adobeprogrammen. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du som person

Som vår nya försäljnings- och marknadsansvarig gillar du varierande arbetsuppgifter vilket innebär att arbeta både med sälj, marknad, administration och personal. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du har lätt för att skapa relationer och trivs med att vara ansiktet utåt för företaget. Vi ser gärna att du är nytänkande, innovativ och drivande samt bra på att strukturera och organisera för att nå satta mål.

Din placering blir på vårt kontor i Sibbhult. Tjänsten är på heltid och är en tillsvidareanställning hos GRF Gravstenar, provanställning tillämpas.

Välkommen att söka tjänsten snarast då vi har löpande urval, senaste ansökningsdag är 30 maj 2018. Du söker tjänsten på www.wikan.se

För mer information kontakta rekryteringskonsult Pernilla Samuelsson, 044-590 65 14.


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-30

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.