Tillbaka till sök

Anläggningsarbetare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
Vår kund utökar sin anläggningsverksamhet och söker dig med bakgrund som anläggare inom bygg och eller marksektorn.


Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av platt- och stensättning, anläggning av gräsmattor, plantering av växter och liknande.
I din roll som anläggare kommer du främst att arbeta med små till medelstora anläggningsarbeten. Vår målsättning är att utföra bra jobb så kunden blir nöjd, en del utav arbetsuppgifterna är även att läsa ritningar, planera och utföra uppgifter som lagbasen delar ut.


Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbete. Du är noggrann, självgående och engagerad. Det är meriterande om du har yrkesbevis, körkortsbehörighet BE samt körbevis på lastare och grävare.

Tillträde snarast.

Ansökningarna behandlas löpande, så sök direkt!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-06-10

 • Tjänstgöringsort

  Ystad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.