Tillbaka till sök

Renhållningschaufför 2st

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
Renhållningen Kristianstad är Sveriges äldsta renhållningsbolag - ett framtidsföretag!
Vi arbetar aktivt för att utveckla insamlingen av hushållsavfall i Kristianstad. Vi vill ge Kristianstads invånare hög service med inriktning på ekonomi, miljönytta och tillgänglighet.

Läs gärna mer på www.renhållningen-kristianstad.se

Vi söker nu två renhållningschaufförer.

Dina arbetsuppgifter
Renhållningschaufför med fasta rutter i Kristianstadsområdet med omnejd.
Du kommer att samla in hushållsavfall i en 4-facksbil.
Registrering i handdator.
Vara företagets ansikte ut mot kunderna.

Din bakgrund
Du som söker har en bakgrund som lastbilschaufför och du får gärna ha kört renhållningsbil tidigare. För tjänsten krävs C-kort, YKB och digitalt förarkort. Har du dessutom CE-kort och kranförarbevis ser vi det som meriterande. Du har också kunskap och erfarenhet av registrering i dator.

Som person är du punktlig och ansvarskännande samt kan arbeta självständigt med god initiativförmåga. Du ska även gilla fysiskt krävande arbete och van vid att hugga i när och där det behövs! Dessutom ska du tycka om att möta människor och ge dem en god service och du vill vistas utomhus i ett rörligt arbete.

Arbetstid är dagtid, måndag - torsdag 06.00-15.15 och fredag 06.00-11.00. Uppdraget startar omgående som ett sommarjobb med chans till en förlängning.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag. Vi tar endast emot via vår hemsida, www.wikan.se. Sista ansökningsdag är 14 juni 2018. För ytterligare frågor kontakta Malin Hjalmarsson, 044-590 65 15.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-06-14

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.