Tillbaka till sök

Ekonomi- och löneadministratör till Legosvets & Montage i Byske

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
Legosvets & Montage i Byske AB är ett legotillverkande företag. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner utifrån kundens ritningar. Med stor verkstad och eget måleri tillverkar, blästrar och målar vi stålkomponenter som vi sedan monterar och färdigställer på önskad plats. Vår personal är erfaren och flexibel med bred kompetens och vana av arbete i olika miljöer.

Vi söker nu en löneadministratör på deltid till vår verksamhet i Byske.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter handlar i huvudsak om löneadministration men även löpande bokföring så som leverantörsreskontra, momsrapporter och månadsavstämningar.
Utgångspunkten är att tjänsten kommer vara förlagd på 50% fördelat på 2-4 dagar per vecka. Arbetstiderna är flexibla och kommer i stort sett att kunna anpassas efter dina önskemål.

Din bakgrund
Du har troligtvis en ekonomisk utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du ordningsam, självständig, strukturerad och har ett intresse av att lära dig mer om ekonomi. Är du sedan tidigare insatt i IF Metalls kollektivavtal och har erfarenhet av Visma lön och administration så är det meriterande.

Vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Omfattning: Deltid (ca 50%)

Sista ansökningsdag: 2018-05-25

För information: Joakim Högdahl, 0910-770985

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-25

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.