Tillbaka till sök

Konstruktör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om Företaget
SweBend AB utvecklar och bygger sedan 2013 plåt-, profil- och formningsmaskiner för export till industrin runt om i världen. Med fokus på teknikutveckling har SweBend AB redan skaffat sig en ledande ställning inom branschen. Huvudsakliga marknader är Europa, USA och Asien. Bolaget har sexton medarbetare och omsatte 2017 40 mkr. För ytterligare information om verksamheten hänvisas till hemsidan: www.swebend.com.

Vi söker nu en konstruktör till vår produktion i Hässleholm. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.


Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör kommer du till en början att få lära dig allt om företaget för att sedan få egna projekt att arbeta med. Du kommer att rita och konstruera maskiner inom plåt-, profil- och formningsmaskiner. Dina arbetsuppgifter omfattar layoutarbete, konstruktion och dokumentation. Du kommer att få jobba med verktyg som Inventor och Autocad. I rollen som konstruktör kommer du att jobba som konstruktör i olika projekt. Ju mer du kommer in i rollen som konstruktör desto mer kommer du att få ta egna projekt och ha mer kundkontakt.
Arbetsuppgifterna är varierande med möjligheter att utvecklas.

Din bakgrund
Relevant utbildning (Högskoleingenjör) mot konstruktion eller Cad. Som konstruktör på Swebend kommer du att använda dig av Inventor och Autocad så erfarenhet av detta är meriterande. Du har teknisk fallenhet. Du hanterar Officepaketet och kan engelska i tal och skrift. Även el och automationskunskap samt kunskap inom svetsande konstruktioner är välmeriterade.

Du som person
Vår kund lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och söker en person som är öppen och framåt då det blir lättare att passa in i resten av gruppen som arbetar där. Genom att vara noggrann och strukturerad kommer du att lyckas med arbetsuppgifterna och uppdragen. Du behöver vara nyfiken då du får mycket kunskap i början av tiden som konstruktör på företaget.

Tjänstort är Hässleholm.

Tjänsten är 100 % av en heltid. Tjänsten är en rekrytering.

Tillsättning omgående

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt,

För mer info kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft på telefon 044-590 65 13.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-08-19

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.