Tillbaka till sök

Konstruktör till Hjältevadshus

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra småländska kontor finns i Eksjö, Vetlanda och Anderstorp.

Vår kund Hjältevadshus är inne i en spännande och expansiv fas och behöver därför stärka upp med en Konstruktör.


Om Företaget
I småländska Hjältevad har Hjältevadshus utvecklat och byggt trähus i mer än 70 år med fokus på trygghet. Senaste året har företaget framgångsrikt utvecklat hussortiment och byggmetoder. Sedan 2013 ser vi därför kraftigt ökande marknadsandelar som ger arbetsglädje och stark framtidstro på fortsatt utveckling. Vi har hela tiden utvecklat sortimentet och säljer idag villor, par-, radhus och lägenhetshus. Vi omsätter ca 450 MSEK och har ca 200 anställda.

Sedan 2012 har företaget en stark ägare i form av det framgångsrika IT-företaget Pulsen som är familjeägt med en total omsättning över 3 miljarder.Dina arbetsuppgifter
Som Konstruktör kommer du arbeta produktionsnära och vara en viktig medarbetare i konstruktörsteamet. Dina arbetsuppgifter består i att arbeta med framtagande av konstruktionsritningar och beställningsunderlag till villaproduktion såväl som rad-, par- och lägenhetshus. Då arbetet innebär konstruktions- och ritningsarbete av kundspecifika huslösningar, ställs stora krav på ditt byggtekniska kunnande och vi ser att du har mångårig erfarenhet av denna typ av arbetsuppgifter.

Din bakgrund
Du har minst en byggnadsteknisk utbildning eller motsvarande teknisk erfarenhet.
Erfarenhet av Revit och El/VVS-kunskap är meriterande.
Vi letar efter dig som är en lagspelare med en god förmåga att samarbeta. Du ska ha lätt för att skapa goda relationer såväl internt som externt. Vi ser också att du har ett eget driv och är noggrann.

Tjänsten börjar med en inhyrning genom Wikan Personal, vid frågor kontakta gärna Frida Svensson, 0383-41 00 42
Sista ansökningsdag är 31/5, intervjuer sker löpande så ansök redan idag!


Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-31

 • Tjänstgöringsort

  Eksjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.