Tillbaka till sök

Administratör till Legosvets & Montage i Byske

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Om Företaget
Legosvets & Montage i Byske AB är ett legotillverkande företag. Vi tillverkar och monterar stålkonstruktioner utifrån kundens ritningar. Med stor verkstad och eget måleri tillverkar, blästrar och målar vi stålkomponenter som vi sedan monterar och färdigställer på önskad plats. Vår personal är erfaren och flexibel med bred kompetens och vana av arbete i olika miljöer.

Vi söker nu en administratör till vår verksamhet i Byske.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär huvudsakligen att du administrerar inkommande ordrar, beställer material och hjälper till med övriga förberedelser inför tillverkning. Tjänsten innebär även sammanställning av kvalitetsdokumentation till 1090 (byggstål) och att vara delaktig vid produktionsplanering.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och vi ser gärna att du har en bakgrund inom stålindustrin. Har du även erfarenhet av ritningsläsning och inköp så är det ett stort plus men inget krav.

Som person är du självgående, produktiv och ordningsam. Då många ordar kräver snabb hantering så krävs det att du är stresstålig och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Ditt positiva synsätt och framåtanda är framträdande egenskaper och du kommer med nya idéer samt är initiativtagare till förändringar.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Malin Hällberg på malin.hallberg@legosvets.com eller
073-0800837 och frågor gällande rekryteringsprocessen besvaras av Joakim Högdahl på 0910-77 09 85 eller joakim@wikan.se.

Anställningsform: 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning hos Legosvets

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Kontorstider (flex)

Sista ansökningsdag: 2018-05-27

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-27

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.