Tillbaka till sök

Svetsare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu svetsare till en av våra större kunder i Skellefteå kommun.

Dina arbetsuppgifter
Dina dagliga arbetsuppgifter innebär svetsning i stor omfattning. Du kommer vara en av våra svetsare som efter ritning utför löpande svetsarbete. Det innefattar bland annat svetsrobot och manuella svetsstationer. Det är ett plus om du har kunskap och erfarenhet inom svetsning samt ritningsläsning, men det är inget krav.

Din bakgrund
Som person är du initiativtagande och jobbar bra både självständigt och i grupp. Du är en noggrann och flexibel person som känner stor ansvarskänsla för ditt arbete. Du har ett tekniskt intresse och en problemlösande inställning.

Ansöker gör du på wikan.se Frågor besvaras av Kenneth Vidmark Tel: 0910-77 09 81. Sista ansökningsdag är 1 juni. Välkommen med din ansökan.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-06-01

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.