Tillbaka till sök

Industriarbetare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu industriarbetare till en av våra större kunder i Skellefteå kommun.

Dina arbetsuppgifter
Dina dagliga arbetsuppgifter är av skiftande karaktär men är vanligt förekommande arbete inom modern industri. Det består bland annat av montering.

Din bakgrund
Vi söker dig som är händig, ansvarstagande och flexibel. Du är representativ, positiv och framförallt annat besitter du viljan att göra ett bra jobb. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du arbetar bra såväl ensam som i grupp.

Industrierfarenhet eller liknande arbete är mediterade men inget krav.

Ansöker gör du på wikan.se Frågor besvaras av Kenneth Vidmark Tel: 0910-77 09 81. Sista ansökningsdag är 1 juni. Välkommen med din ansökan.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-06-01

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.