Tillbaka till sök

Arbetsledare bygg och anläggning

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 95 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se.

Vi söker nu en arbetsledare inom bygg och anläggning till vår driftsavdelning. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att leda och styra mark- och byggprojekt på HKC och du är med och utvecklar anläggningen för att möta framtida mål och krav. För varje projekt ingår ett budgetansvar och du leder det löpande arbetet "ute på fältet" genom projekten. I tjänsten ingår även dokumentation och projektavslutning- / uppföljning. Arbetsledaren samarbetar tätt med projektledaren.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Tjänsten kräver att du har en arbetsledarutbildning inom bygg eller markanläggningar, alternativt motsvarande erfarenhet förvärvad från yrkeslivet. Du har genomgått kurser i Bas P/U och du behärskar AutoCAD. B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten.

Du har också en god datorvana och administrativ ådra.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en lyhörd person som har en förmåga att tänka "framtid" ur ett miljöperspektiv. Vidare är du nyfiken, handlingskraftig, kommunikativ och påläst. Du har ett strukturerat arbetssätt och vågar driva på utveckling.

Information och kontakt
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid, med placering på HKC i Vankiva.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din ansökan.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2019-02-25. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-5906508 eller Ola Jontoft på 044-5906513.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-02-25

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.