Tillbaka till sök

Projektledare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som helt ägs av Hässleholms kommun. Vi behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter samt producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe. Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Ansvar, engagemang och kunskap för en hållbar framtid är vår vision! Vi är ca 95 anställda och omsätter drygt 270 miljoner kronor årligen. Du kan läsa mer om Hässleholm Miljö AB på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se.

Vi söker nu en projektledare till vår organisation. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ansvara för att koordinera ("proja") nya projekt och förprojektera inom enheterna HKC och ÅVC - ta fram bygglov, miljötillstånd, beräkningsunderlag, kalkyler, tidsplaner och arbetsmiljöplaner. Projektledaren samlar upp verksamhetens behov och formulerar till krav inför ett projekt och samordnar därefter entreprenörerna.

Du är delansvarig i upphandlingsförfarandet (intern beställare) när upphandling enligt LOU krävs. Du följer upp projekten så att projektbudget, kalkyl och tidsplan hålls genom arbetets gång och du är den sammanhållande administrativa kraften genom varje projekt, där du samarbetar tätt med arbetsledaren för bygg och anläggning.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker är byggnadsingenjör inom anläggning, alternativt har du erfarenhet från flertalet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Minst B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete, erfarenhet av avfallsanläggning samt projektdokumentation- / ledning är en merit.

Mycket god datorvana och vana av att arbeta i affärssystem är en förutsättning för att lyckas i denna tjänst och du ska också vara en administratör av rang.

Som person är det viktigt att projektledaren är lyhörd, strukturerad, påläst och driven. Du är samarbetsorienterad och mån om att projekten ska flyta så smidigt som möjligt. Du får gärna vara innovativ och gilla affärsutveckling.

Information och kontakt
Detta är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Tjänsten är på heltid och förlagd till dagtid.

Vill du arbeta med frihet under ansvar i en stabil organisation där vi ligger i framkant med avseende på teknisk utveckling? Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din anökan.

Vi tillämpar löpande urval, där sista ansökningsdag är 2019-02-25. Vi tar emot din ansökan via vår hemsida www.wikan.se.

Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-5906508 eller Ola Jontoft på 044-5906513.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-02-25

 • Tjänstgöringsort

  Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.