Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Transportledare

Transportledare

Om företaget
Hässleholm Miljö AB (HMAB) är ett affärsmässigt bolag som ägs av Hässleholms kommun. Bolaget tillhandahåller flera viktiga verksamheter, där samtliga fyller en funktion för ett välfungerande samhälle. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, transporterar och renar spillvatten samt avleder dagvatten (tidigare Hässleholms Vatten). Vi producerar och levererar fjärrvärme i Hässleholm och Tyringe samt ger stöd för att privat- och företagskunder ska kunna effektivisera sin energiförbrukning.

Genom att erbjuda förmånliga produkter och tjänster som minskar våra kunders miljö- och klimatpåverkan är Hässleholm Miljö med och bidrar till en förbättrad livsmiljö. Tillsammans räddar vi världen lite varje dag! Vi är ca 140 anställda och omsätter omkring 380 miljoner kronor årligen.

Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.hassleholmmiljo.se

Nu söker vi en transportledare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som transportledare kommer du tillsammans med en kollega att ansvara för den dagliga driften och planeringen av våra chaufförer. I rollen koordinerar och fördelar du arbetat för våra chaufförer som kör 10 timmars pass.

Vid behov åker du ut på fältet och tittar på eventuella problem som chaufförerna stöter på och samordnar rutter därefter. Vidare samordnar du besiktning av bilar, byte av däck och tar hand om eventuella felanmälningar. Du fungerar även som expertstöd till kundtjänst i frågor rörande insamlingen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
- Att vara med i utvecklingsarbete och möten inför nybyggnationer gällande miljörum, bollar idéer och tankar om framtidens avfallshantering
- Fördela arbetet för chaufförerna och stötta vid eventuella problem
- Att vara med och utveckla gruppen, enheten och verksamhetsområdet för att kunna möta framtidens utmaningar
- Transport- och ruttplanering
- Samordning av besiktning av bilar och däckbyten etc.
- Säkerställa pris och kontrolluppgifter

Som Transportledare erbjuder vi dig ett spännande och utvecklande arbete i högt tempo!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi ser att du som söker har avslutad gymnasieutbildning och god kunskap kring våra fordon som är lastväxlare, sopbil, kranbil och slambil. Vi ser det som starkt meriterande om du har några års yrkeserfarenhet från liknande befattning.

Du har erfarenhet av att jobba i planeringssystem och/eller affärssystem samt Officepaketet.

Som person drivs du av att utveckla medarbetare och gillar att vara med och driva förändring- och utvecklingsarbete. Rollen kräver att du är självgående, trygg, rak och ärlig och att du agerar på de förbättringsmöjligheter du hittar.

Du trivs i en roll där du är "spindeln i nätet", har god samarbetsförmåga, hög integritet och är van att hantera personal.

B-körkort krävs då bilkörning ingår i tjänsten. Meriterande om du även har C-kort.

Hässleholm Miljö arbetar och vistas i svensk kontext, vilket förutsätter god tal- och skrivförmåga i svenska och tjänsten kräver även god talförmåga på engelska.

Information och kontakt
På Hässleholm Miljö gillar vi olika! Vi strävar efter mångfald på alla tänkbara sätt och värdesätter det som blandade grupper tillför verksamheten.

Som anställd hos oss har du flextid, tillgång till vår förmånsportal och friskvård. Du har även möjlighet att vara med att rädda världen lite varje dag!

Tjänsten är på heltid och arbetstiden är vardagar 06.30-15.00 och placering av tjänsten är i Vankiva.

Vi tillämpar provanställning under 6 månader och därefter är målsättningen en tillsvidareanställning. Tjänsten tillsätts snarast efter överenskommelse därav tillämpas löpande urval. Det innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 4 juli. Vi tar emot din ansökan via wikan.se.

Vill du vara med och påverka lokala frågor i ett större sammanhang? I så fall är du välkommen med din ansökan.
Vid frågor och funderingar kring tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Hanna Nyberg på 044-590 65 14 eller Sara Kvist på 044-590 65 12.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-07-04

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår