Tillbaka till sök
Utgått jobb

Verksamhetschef Projekt

Verksamhetschef Projekt


Verksamhetschef för projekt

Om företaget
Skåne Blekinge Vattentjänst AB, även kallat SBVT, är ett gemensamt driftbolag vars uppgift är att drifta vatten och avloppsanläggningar i Bromölla, Olofström, Osby och Östra Göinge. SBVT ägs av Bromölla Energi & Vatten AB, Olofströms Kraft AB, Osby Kommun och Östra Göinge Kommun.

Syftet med ett gemensamt driftbolag är att skapa en effektiv, kompetent och uthållig organisation för drift av delägarnas respektive VA-anläggningar - till nytta för våra VA-abonnenter.

Tillsammans har de fyra kommunerna drygt 55 000 invånare och ca 14 000 kunder/hushåll är anslutna till de vatten- och avloppsanläggningar som SBVT sköter. Här ingår, förutom över 200 mil VA-ledningar, 17 vattenverk och 15 avloppsreningsverk. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromölla. De lokala driftorganisationerna finns kvar i respektive kommun.

Vi söker nu en verksamhetschef för projekt inom produktion samt ledningsnät. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetschef inom projekt kommer du att ha helhetsansvaret för vår projektavdelning. Du ansvarar för den övergripande projektplaneringen och utredningar inom vatten- och reningsverk (produktion) samt på rörnät. Du kommer även att driva och ansvara för egna projekt. En del projekt utförs i egen regi och i större projekt samarbetar vi med underentreprenörer. Projekten varierar i storlek och omfattning och som verksamhetschef ansvarar du för all kommunikation, upphandlingar, kontakter och uppföljning av underentreprenörer samt ser till att projekten löper på i rätt tid, till rätt kvalitet och till rätt pris.
Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar till vår VD.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har en relevant utbildning för rollen, tex civilingenjör, samt några års erfarenhet av att driva projekt. Alternativt har du flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom projektverksamhet. Det är starkt meriterande om du har drivit projekt inom VA och anläggning. Du har god kännedom om ett projekts samtliga faser, entreprenadjuridik samt erfarenhet från ekonomisk uppföljning. Du är självständig i rollen som projektledare med stort eget ansvar. Du trivs med kombinationen av den dagliga operativa verksamheten och av utmaningen att strukturera och leda projekt framåt tillsammans med dina kollegor.

Med tanke på att du i rollen kommer att ha flera kontaktytor ser vi att du har en hög social kompetens, är kommunikativ och van vid en självständig roll. Du är engagerad, utåtriktad, har ett tydligt driv samt är trygg och stabil som person. Du har ett kommersiellt tänk och en analytisk förmåga. Du har goda kunskaper och lätt för att uttrycka dig i svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser det som en självklarhet att du har mycket goda datorkunskaper och att du har arbetat i någon form av projekthanteringssystem, Officepaketet samt någon form av CAD program. I verksamheten använder vi bland annat oss av system som Geosecma, AutoCAD och Navision.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos SBVT. Tjänsten utgår från vårt kontor i Bromölla men du kommer att röra dig ute i våra projekt på våra anläggningar och på fältet (Bromölla, Olofström, Osby, Östra Göinge) vilket kräver B körkort. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Om du vill tillhöra vårt team som präglas av korta beslutsvägar, framåtanda och driv så är du välkommen att ansöka via Wikans hemsida, www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2022-03-10.

För mer information eller frågor, kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på telefon 044 - 590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2022-03-10

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår