Tillbaka till sök
Utgått jobb

Reservdelssäljare

Reservdelssäljare

Om företaget
G. Larsson Starch Technology AB är en världsledande helhetsleverantör inom utrustning för stärkelseframställning och tillverkning av såväl hela processlinjer som enskilda maskiner och komponenter. Företaget är familjeägt och grundades 1948. Idag levererar vi till kunder över hela världen och mer än 98% av omsättningen utgörs av export. Huvudkontoret finns i Bromölla, där också all konstruktion och tillverkning sker. Vi tillverkar egenkonstruerade maskiner i rostfritt material som oftast är kundunika.

Vi söker nu en reservdelssäljare och i denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som reservdelssäljare kommer du arbeta med att ta emot förfrågningar från kunder, skicka offerter och hantera beställningar. Du kommer också bevaka leveranser, hålla kundkontakt samt agera kundsupport kring olika reservdelsrelaterade ärenden.

I arbetsuppgifterna ingår också möjligheten att utveckla de säljverktyg som används.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi tror att du som söker denna tjänst har minst fem års erfarenhet från liknande roll, gärna från ett exporterande industriföretag. Din utbildning är troligtvis eftergymnasial och inom teknisk försäljning eller motsvarande. Du besitter kunskaper i internationell handel.

Då Larsson Starchs kunder vanligtvis finns i utlandet kräver vi att dina kunskaper i engelska är flytande, såväl i tal som i skrift. Givetvis uttrycker du dig också väl i svenska språket både muntligen och skriftligen.

Du har god datorvana och behärskar de vanligaste programmen. Har du tidigare arbetat i affärs- eller CRM-system som exempelvis Jeeves är det ett plus.

Då denna tjänst innehåller daglig kundkontakt är det av största vikt att du är serviceinriktad och van att bemöta kunder på ett professionellt och förtroendeingivande vis. Du är noga med att återkoppla till kund och arbetar effektivt, strukturerat och organiserat.

Information och kontakt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bromölla. Larsson Starch erbjuder dig trivsam arbetsmiljö i moderna lokaler.

Välkommen att skicka in din ansökan snarast möjligt via wikan.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kommer tillsättas snarast möjligt efter överenskommelse. Sista ansökningsdag är den 13 april.

För mer information eller vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-04-13

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår