Rekrytering

Med lång erfarenhet inom rekrytering säkerställer vi att ditt företag kopplas ihop med de bästa kandidaterna. Genom beprövade strategier, ett omfattande nätverk och insikt i branschspecifika krav, ser vi till att du får medarbetare som matchar dina unika behov.

Rekrytering

Rekrytera personal

Vår långa erfarenhet av rekrytering har gett oss bred insikt i olika branscher och verksamheter. För att alltid erbjuda kvalificerade kandidater för våra kunder och rätt arbetsplatser för våra kandidater erbjuder vi en högkvalitativ och kompetensbaserad rekryteringsprocess som anpassas efter kund, bransch och behov. Kontakta en rekryteringskonsult för mer information.

Vi har en stark lokal förankring som medbringar god och kvalificerad kännedom inom den lokala marknaden. Skulle ni under er rekryteringsprocess behöva assistans som en second opinion, hjälp med CV- urval och/eller HR-stöd finns vi nära till hands med adekvat erfarenhet. Vår mission är att erbjuda våra kunder medarbetare med rätt kompetens och framtidspotential och hjälper gärna till med hela eller delar av er rekryteringsprocess.

Rekrytering av tjänstemän

Vi hjälper till med rekrytering av tjänstemän, allt från Innesäljare, Produktionschefer, Ekonomer till VD. Med vår långa erfarenhet och omfattande kontaktnät kan vi snabbt hitta de bästa kandidaterna för er.

Rekrytering av yrkesarbetare

Är ni i behov av yrkesarbetare? Oavsett om det handlar om Lagerarbetare, Svetsare eller Snickare, så säkerställer vår expertis att ni får rätt person för jobbet.

Hur går rekryteringsprocessen till?

En rekryteringsprocess kan variera starkt beroende på företaget och positionen, vi anpassar processen våra kunders behov och önskemål.
Läs mer här

Lokala kontor

Vi har en stark lokal förankring som medbringar god och kvalificerad kännedom inom den lokala marknaden. Kontakta något av våra kontor nedan för mer information om bemanning


Våra kunder

Ett urval av våra kunder inom rekrytering

Se alla referenser här

Drift och Underhåll