Bemanning inom industrin och tjänstesektorn

Vi på Wikan Personal erbjuder snabba, enkla och kostnadseffektiva lösningar för att er verksamhet inte ska tappa effektivitet vid förändringar.

Rekrytering

Hyr personal

Inom både kollektiv- och tjänstemannasektorn sker ständiga förändringar i arbetsförutsättningarna. Dessa förändringar kräver anpassningsförmåga, flexibilitet och snabba leveranser. Utifrån dessa behov kan arbetskraftsbehoven variera, från kortvariga inhyrningar till längre, strategiska satsningar.

Hos Wikan Personal fokuserar vi på att tillhandahålla snabba, enkla och prisvärda tjänster så att din verksamhet fortsätter att vara effektiv trots dessa förändringar. För att säkerställa rätt personalmatchning vid snabba insatser, är insikt om kundens behov och verksamhet kritisk. Med vår djupa kunskap om den lokala marknaden och genomtänkta metoder, kan vi snabbt hitta personal som uppfyller era specifika behov, oavsett omfattning.

Personaluthyrning

Ibland uppstår oväntade luckor på grund av sjukdom, ledighet eller mellanperioder i anställningar. Genom att välja bemanningstjänster kan ni säkerställa att verksamheten fortsätter utan avbrott. Oavsett behovets varaktighet, kort eller långt, står vi redo att assistera er.

Hyrrekrytering

När ni eftersöker en långsiktig lösning och överväger att anställa någon på heltid i framtiden, då kan vår tjänst "hyrrekrytering" vara lösningen. Detta är ett alltmer uppskattat sätt att säkerställa att man hittar rätt medarbetare. Principen är enkel: "Prova först – besluta sedan". Detta ger er chansen att lära känna den potentiella medarbetaren under en avgränsad tidsram. Om samarbetet känns rätt övergår ni enkelt till en fast anställning. Om inte, ersätter vi med en ny kandidat tills den rätta matchningen är gjord.

Läs mer om rekrytering

Lokala kontor

Vi har en stark lokal förankring som medbringar god och kvalificerad kännedom inom den lokala marknaden. Kontakta något av våra kontor nedan för mer information om bemanning.


Våra kunder

Ett urval av våra kunder inom bemanning

Se alla referenser här

Drift och Underhåll