Om oss

Wikan är ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag. Vi erbjuder personal när er verksamhet behöver ny arbetskraft, är i behov av specialkompetenser eller har omställningar som arbetstoppar, semestrar och annan frånvaro

Om wikan personal AB

Grundades 2011

Wikan Personal grundades med en vision om att vara det kvalitetsledande bemannings- och rekryteringsföretaget. Dörrarna till våra första kontor öppnades i maj 2011 och var belägna i Kristianstad och Tomelilla. Verksamheten expanderade snabbt och med goda referenser och kundrelationer finns vi idag på följande orter Bollnäs, Eksjö, Eslöv, Hässleholm, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Kristianstad, Lund, Skellefteå, Stockholm, Tomelilla, Trelleborg, Vetlanda. Vi värdesätter den lokala närvaron och har därför redan från start bemannat varje kontor med lokalt förankrad personal.

1000 anställda och 500 MSEK omsättning

Vår verksamhet bygger på att finnas nära till hands för att alltid tillgodose bra service för våra kunder och för våra anställda. Vi tror att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kunniga medarbetare är avgörande för ett lyckat samarbete inom rekryterings- och bemanningsbranschen. På Wikan arbetar vi med uthyrning, hyrrekrytering och rekrytering av personal både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Är du arbetssökande eller i behov av arbetskraft? Välkommen att kontakta oss!

Auktoriserat bemanningsföretagAuktoriserat rekryteringsföretag
Drift och Underhåll