Wikan partner

Behöver er verksamhet förstärka arbetsstyrkan?
Wikan Personal står redo när er verksamhet behöver ny arbetskraft, är i behov av specialkompetenser eller har omställningar som arbetstoppar, semestrar och annan frånvaro. Oavsett behov kan vi på Wikan Personal hjälpa till.

Stabil partner

I dagens snabbt föränderliga arbetsmarknad är det viktigt att ha tillgång till rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Därför introducerade vi Wikan Partner, en stabil partner till din personalavdelning.

Wikan Partner är inte bara en tjänst, det är ett partnerskap med stöd och expertrådgivning. Oavsett om ditt företag står inför en teknisk utmaning, behöver specialiserad kunskap inom human resources eller söker rätt väg för tester och certifieringar, är Wikan Partner lösningen.

Genom vårt omfattande nätverk har vi handplockat några av branschens mest erfarna och kvalificerade experter inom HR, Produktion/Teknik och Tester/Certifieringar. Dessa experter är redo att assistera, vägleda och tillhandahålla den specifika kunskap och de resurser som ditt företag behöver för att nå nya höjder.

Vi på Wikan förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer. Med Wikan Partner tar vi ännu ett steg närmare vårt mål att vara din fullständiga partner för alla dina resursbehov. När du samarbetar med oss, kan du vara trygg i vetskapen om att du har en partner som är dedikerad till din framgång.


Lokala kontor

En bra partner ska finnas nära dig och vi är idag representerade på 14 kontor runt om i Sverige. Kontakta något av våra kontor nedan för att få mer information om Wikan partner.

Drift och Underhåll