Tillbaka till sök
Utgått jobb

Projektledare

Projektledare

Om oss
Ytab är specialister på ytbehandling med starkt fokus på plast och komposit. Vi har lackeringsanläggningar i Sverige och Ungern. Vi har många små, medelstora och stora kunder inom många branscher, inklusive bilbranschen, konsumentelektronik, vitvaror, möbler, medicinteknik och inredning. Ytabs fabriker är några av de mest högteknologiska lackeringsanläggningarna i Europa. Våra tillverkningslinjer är helautomatiserade och använder robotstyrd och digital processtyrning. Ytab-koncernen har totalt 50 högt kvalificerade och erfarna anställda. Tillsammans utgör de en professionell, kundfokuserad och kostnadseffektiv lackeringspartner som kan göra underverk.

Vi expanderar nu och söker därför en driven projektledare som kommer få arbeta för ett framgångsrikt och växande företag. Rekryteringen görs i samarbete med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära att ha ett helhetsansvar att driva våra olika projekt. Du jobbar i nära samarbete med VD och säljare och rapporterar till VD. Du identifierar, organiserar och leder de resurser som behövs för att driva projekten i mål. Du kommer att arbeta med projekt av varierande storlek där du även har ekonomiskt ansvar för projektbudgeten som du även är med och fastställer. Då du kommer att arbeta tätt ihop med vår säljare så kommer du även deltaga i marknadsplanering och kundbesök.

Du förväntas ha förmågan att motivera, entusiasmera och leda ditt projektteam. Du ska även verka för att utveckla och förbättra arbetsprocesser och arbetssätt. Vårt kvalitetssäkringssystem uppfyller standarden för ISO/TS 16949:2009 i Sverige.

Din bakgrund
Du som söker denna tjänsten har erfarenhet av projektledning. Du trivs att vara i centrum samt att leda människor. Du är självständig, är en van problemlösare och drivs av ett arbetssätt som präglas av öppenhet och samspel. Meriterande är erfarenhet av försäljning.

Som person är du öppen och social, samt har lätt för att samarbeta och bygga nätverk inom och utanför organisationen. Du är strukturerad, stresstålig och duktig på att ha många bollar i luften, samtidigt som du har lätt för att anpassa dig till förändringar för att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du är en flexibel person som inte ser resor i tjänsten som ett hinder.

Det är viktigt att du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Det är även meriterande om du har erfarenhet av fordonsindustrin.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Ytab på heltid, dagtid.

Placeringsort är Näsum.

Tillsättningen sker omgående och urval sker löpande. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 23 juni och vi tar endast emot ansökningar via www.wikan.se.

För mer information kontakta Sara Kvist på telefon 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan Personal har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2017-06-23

Tjänstgöringsort

Bromölla (Skånes län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår