Tillbaka till sök

*Bilmekaniker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Bilservice i Everöd utför service och reparationer på alla bilmärken. Vi är även återförsäljare av cyklar, mopeder, vespor, ATV mm.
Vi behöver nu en bilmekaniker till vår verkstad.


Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att serva och reparera såväl personbilar som husbilar, mopeder, släp och fyrhjulingar.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad bilmekaniker, alternativt har erfarenhet av arbete som bilmekaniker. Du har goda datorkunskaper och behärskar bilelektronik. Det är meriterande om du har erfarenhet av plåt & lack. Då arbetet innefattar kundkontakt är det viktigt att du är serviceminded.

Vi söker dig som har ett genuint bilintresse och känsla för arbetet! Som person har du lätt för att samarbeta med andra men är samtidigt självständig och kan ta egna initiativ för att lösa problem. Du har rätt inställning och en vilja att lära.

Du har körkort och tillgång till bil.
Anställningen startar som en visstid via Wikan Personal. För rätt person övergår sedan anställningen till Bilservice.
Heltid/Dagtid.
Tjänsten ska tillsättas omgående så ansök redan idag! Urval sker löpande.
I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal, har du några frågor vänligen kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 5 orter i Sverige, omsätter ca 250 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se


 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-07

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.