Tillbaka till sök

Stationschef

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Kristianstads Automobil AB är en privatägd bilhandelskoncern som omsätter ca 600 miljoner kronor per år och har 100 anställda. Inom personbilsdelen är vi en av Sveriges 10 äldsta återförförsäljare och startades bara fem år efter att Volvo Personvagnar grundandes 1927. Vi har varit en del av Volvofamiljen sedan vi öppnade upp portarna och representerar även varumärkena Renault och Dacia. Mer information om företaget hitta du på www.kristianstadsautomobil.se.

Vi driver genom franchiseavtal Hertz biluthyrning där vi erbjuder våra kunder en modern vagnpark med ca 100 fordon.

Vi söker nu en stationschef till Hertz biluthyrning där du kommer att jobba med kundservice i en spännande och social arbetsmiljö. I denna rekryteringen samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Som stationschef är du ansvarig för att vår station levererar bästa service åt våra kunder. Detta gör du genom att ansvara för den dagligen driften då du leder och fördelar arbetet på stationen. Du ansvarar för personalen och för den ekonomiska uppföljningen. Som stationschef är du i allra högsta grad delaktig i det dagliga arbetet med uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta, iordningsställa och leverera hyrbilar till andra anläggningar. I rollen som stationschef är du ytterst ansvarig för stationens bilflotta och att säkerställa rätt mix av bilmodeller. Du kommer även att ansvara för våra lokala avtalskunder och aktivt bearbeta marknaden för ökad försäljning. Arbetsuppgifterna som stationschef är mycket varierande och stundtals är arbetstempot högt då vi gör allt för att göra våra kunder nöjda.

Din bakgrund
Du har minst gymnasieutbildning, gärna inom ett service- eller ekonomiskt område. Som vår nästa stationschef har du erfarenhet av ett serviceyrke med högt tempo och du har dessutom varit i kontakt med administrativt arbete i form av t.ex. avtalshantering och ekonomi. Har du dessutom varit i kontakt med försäljning ser vi det som meriterande. Du har goda referenser från att framgångsrikt hantera kunder. Ledarskapsutbildning och/eller erfarenhet av ledarskap är meriterande. Du är en van datoranvändare och väl förtrogen att arbeta i affärssystem. Du talar och skriver obehindrat på svenska och kan grundläggande engelska i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Du som person
Vi söker dig som brinner för service och som alltid har kunden i fokus! Du har lätt för att kommunicera med alla typer av människor och trivs i ett flexibelt och varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du har förmågan att administrera, organisera och prioritera. Du är prestigelös och är beredd att arbeta med stort som smått. Som vår stationschef vill du driva vår enhet i Kristianstad som om det vore ditt egna företag på ett lönsamt och kostnadseffektivt sätt.

Då du dagligen möter kunder är du Hertz ansikte utåt och därför kommer det att läggas stor vikt vid din personliga lämplighet.

Tjänsten är på heltid med arbetstid på dagtid samt jour. Du kommer att ha din placering i Kristianstad.

Urvalet sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 februari. Vi tar emot din ansökan via Wikans hemsida, www.wikan.se. Tillsättning sker under våren 2018.

För mer info kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist 044-590 65 12.

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.