Tillbaka till sök

Elektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Elektrodrift finns i Kristianstad. Vi erbjuder våra kunder alla förekommande elarbeten, vi sköter om allt från service till ny- och ombyggnation av elanläggningar, men vår styrka ligger inom industrin.
Vi expanderarar i regionen och söker därför Elektriker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande med allt från arbeten på stora som små byggen till helhetsomfattande elprojekt på t.ex. industrianläggningar, villabyggen och butiker. Du kommer både att arbeta med service och nyetablering. Största delen av arbetstiden är förlagd ute hos våra kunder.
Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad elektriker på gymnasienivå eller innehar motsvarande utbildning och vi ser helst att du har några års erfarenhet av yrket. Vi är även öppna för att ta emot lärlingar.
Du är en noggrann, ordningsam, engagerad och driven problemlösare. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och van vid att ta egna initiativ.

Som person är du positiv, serviceinriktad och social. Att du gillar mötet med människor ser vi som en självklarhet då kundkontakt är en stor del av arbetet. Att vara lösningsorienterad och inneha god planeringsförmåga är också en förutsättning. Du talar och skriver obehindrat på svenska.
Vi erbjuder dig trygghet och gemenskap i ett stabilt företag där vår målsättning är att du ska trivas hos oss och bli en långvarig medarbetare.

B-körkort är ett krav.
Arbete på mobila arbetsplattformar är meriterande.
Du utgår från firman varje morgon och tar dig därefter till arbetsplatserna med firmabil.

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträdesdag: Omgående
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du är inhyrd via Wikan Personal i 6 månader innan du förväntas att övergå i en tillsvidareanställning hos Elektrodrift i Kristianstad AB.

Känner du att du är rätt person? Välkommen med din ansökan redan idag då vi kallar till intervju löpande. Vi tar endast emot ansökningar via Wikan Personals hemsida www.wikan.se

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-11

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.