Tillbaka till sök

Rörbockare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Smekab Citylife ingår i den norska koncernen Saferoad Group, som är verksamma i Norden med utveckling, produktion, marknadsföring och försäljning av produkter inom infrastruktur och parkmiljö. Inom Smekabs Citylife verksamhet ingår vidare uppdragsproduktion inom tillverkning och ytbehandling där företaget är systemleverantör till ledande större företag inom lantbrukssektorn. Se gärna www.smekabcitylife.se för mer information om oss.

Vi söker nu Rörbockare för långsiktigt anställning på Smekab Citylife i Önnestad.

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Dina arbetsuppgifter
Som rörbockare kommer du att arbeta i en styrd bockmaskin där du kommer bocka rör till Smekab Citylifes olika produkter. Enklare programmering kan förekomma men de flesta programmen finns redan framtagna. Smekab Citylife jobbar i huvudsak med lågvolymstillverkning vilket innebär många omställningar.

Arbetstiden är 2-skift.

Din bakgrund
Förutom erfarenheter av rörbockning har du grundläggande verkstadsvana. Det är positivt om du har erfarenhet av både styrd och manuell bockning.

Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag.
Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du ambitiös, noggrann och kvalitetsmedveten.

Tjänsten är en hyrrekrytering. Det innebär att du börjar din anställning via Wikan Personal men med målet att efter ca 6 månader gå över till anställning direkt hos Smekab Citylife.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse men helst så snart som möjligt.

Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till Smekab Citylife med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.

Ansökningar tas endast emot via Wikan Personals hemsida www.wikan.se. Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 25/2

Vid frågor kontakta Dan Samuelsson på tel.nr. 044-590 65 02

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-02-25

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.