Tillbaka till sök

Sågoperatör

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö, Vetlanda och Anderstorp.
Vi söker nu för kunds räkning en sågoperatör.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i en tillverkningsprocess med sågning av virke. Du övervakar och styr sågprocessen på sågverket.
Arbetet är 2-skift.

Din bakgrund
Du har en industriell bakgrund, gärna inom trä eller skogsindustrin, helst jobbat på sågverk. Du är tekniskt intresserad och har en god datavana. Du är intresserad av att lära dig nya saker, positiv, engagerad och noggrann. Du har ?splitvision? eftersom det är några skärmar att hålla koll på. Man kommunicerar en del i komradio därför är det viktigt att du talar och förstår svenska bra. Meriterande om du har truck/hjullastarkort och motorsågskort.
Anställningen börjar som en visstidsanställning hos oss men kan för rätt person leda till en tillsvidareanställning hos vår kund. Tillträde är snarast, sista ansökningsdatum 2018-03-14 men vi gör löpande urval så sök omgående! Har du frågor ring gärna Leif Håkansson 0381-480953.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Visstidsanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-14

 • Tjänstgöringsort

  Eksjö (Jönköpings län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.