Tillbaka till sök

Kantpressare

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu duktiga kantpressare till en aktör i Skellefteå kommun som är verksam inom verkstadsindustrin.

Dina arbetsuppgifter
Som kantpressare kommer du att arbeta ute i produktion med både manuell och automatisk kantpressning. Mycket av det som tillverkas skall vidare till olika kunder vilket ställer stora krav på leveranssäkerhet och driv.

Din bakgrund
Vi söker dig som har verkstadserfarenhet. Du bör även ha goda kunskaper inom ritningsläsning och manuell mätning. Har du truckkort så ses det som meriterande men är inget krav.
Som person är du engagerad, driven och flexibel. Du arbetar bra såväl ensam som i grupp och ser positivt på nya arbetsuppgifter. För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse.

Omfattning: Arbetet är på heltid och du kommer att vara anställd av Wikan Personal AB och uthyrd till vår kund med chans till övergång till kund.
Sista ansökningsdag: 2018-03-26, urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Marklund 0910-77 09 84

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-03-26

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.