Tillbaka till sök

Charkuteriarbetare till Bastuträsk Charkuteri

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Charkmästarna från Bastuträsk förvaltar tradition och mathantverk sedan 1894. Med råvaror från lokala gårdar i Västerbotten finner du såväl korvar som köttprodukter till högsta kvalitet. Mat som du kan äta med gott samvete, precis som på bonden Holmlunds tid.

Vi söker nu charkuteriarbetare till Bastuträsk Charkuteri.

Dina arbetsuppgifter
Som charkuteriarbetare kommer du att utföra olika typer av arbetsuppgifter så som att tillverka, sortera, paketera och märka produkter samt övervaka maskiner. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med stort engagemang och därför är det viktigt att du utför dina arbetsuppgifter på ett effektivt och produktivt sätt.

Arbetet är förlagt måndag-fredag mellan 07.00-16.00.

Din bakgrund
Vi söker dig som har god produktkunskap och ett stort intresse för matlagning och närproducerade råvaror. Du får gärna vara händigt lagd och det är viktigt att du har en förståelse kring hur man jobbar med hygien och livsmedelsföreskrifter. Som person är du trygg, ansvarstagande och har en förståelse för kvalité. För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: maj

Lön: Enligt avtal

Sista ansökningsdag: 2018-04-06

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda.

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-04-06

 • Tjänstgöringsort

  Skellefteå (Västerbottens län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.