Tillbaka till sök

Administratör med fokus mötes- och eventbokning

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu för kunds räkning en administratör med fokus på mötes- och eventbokning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet som administratör innebär till stor del att du kontaktar nyckelpersoner hos olika företag och organisationer, via telefon, med ett uppdrag från kundens uppdragsgivare. Uppdraget kan vara bokning av deltagare till event/mässa, information kring en ny lansering etc. Kunden arbetar med presentationsverktyg och säljstödsystem som tillsammans med kundens metoder är effektiva och systematiska. Arbetet medför administration i Outlook och i system. Tjänsten passar bra för dig som vill utvecklas inom områdena administration, affärsutveckling och försäljning.

Din bakgrund
Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som periodvis vill ha ett extraarbete. Du har pondus, är självsäker och har ett taktiskt affärsintresse. Du har en bra telefonröst och du är glad och alert. Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Tjänsten är en timanställning via Wikan Personal och antalet timmar styrs efter kundens behov och kan variera över året. Du ersätts med en fast timlön.

Tjänsten är placerad i Kristianstad.

Tillträde efter överenskommelse.

Denna rekrytering sköts av Wikan Personal och vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Kvist på tel 044-590 65 12.

Vi tillämpar löpande urval, så ansök redan idag!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.

 • Anställningsomfattning

  Deltid

 • Anställningsform

  Timanställning

 • Sista ansökningsdag

  2018-05-17

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.