Tillbaka till sök

Industrielektriker

Ansökningstiden har gått ut

Vid eventuella frågor, kontakta oss


Om företaget
OP Teknik är ett företag inom OP Gruppen som levererar el och automationslösningar till närliggande industrier. OP Teknik i Tollarp utför nyinstallationer, ombyggnader och reparationer och är just nu inne i ett expansivt skede. OP Teknik är idag ca 10 anställda och OP Gruppen som koncern är ca 300 anställda och omsätter ca 900 miljoner. Läs mer på www.opteknik.se samt på www.opgruppen.se.
Vi söker nu industrielektriker samt skåpbyggare till vår enhet i Tollarp.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i ett mindre arbetslag där dina arbetsuppgifter huvudsakligen kommer att innebära att du arbetar med felsökning, nyinstallation, ombyggnader och skåpbyggnad. Du kan även bli ansvarig för mindre projekt som innebär bl.a. ombyggnationer, dokumentation och programmering.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har minst gymnasial utbildning inom el/automation. Vi ser helst att du har minst tre års erfarenhet som industrielektriker. Kanske driver du ett enmansföretag och vill ha kollegor att samarbeta med. Du har erfarenhet av ritningsläsning och i övrigt har du en god digital kompetens. El behörighet är meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse som ständigt vill lära nytt. Tjänsten kräver B körkort.

Information och kontakt
Tjänsten är på 100 % av en heltid och du kommer att ha din placering i Tollarp. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos OP Teknik som inleds med provanställning. Tillsättning sker efter överenskommelse.

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2019-01-25.

För mer information kontakta rekryteringskonsult Ola Jontoft tel. 044-590 65 13.

Välkommen med din ansökan via www.wikan.se !Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

 • Anställningsomfattning

  Heltid

 • Anställningsform

  Tillsvidareanställning

 • Sista ansökningsdag

  2019-02-28

 • Tjänstgöringsort

  Kristianstad (Skånes län)

Registrera CV
Stäng

Vänligen fyll i dina uppgifter så skickar vi ut en påminnelse om jobbet åt dig!

Vänligen fyll i din väns e-postadress för att skicka ett tips om jobbet!

Kontakta mig

Kontakta mig

Vänligen fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi er så snart vi har möjlighet.