Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Ekonomiansvarig till Ydre Skåp

Ekonomiansvarig till Ydre Skåp

Om företaget
Ydre Skåp AB är beläget i vackra Österbymo, har 25 anställda och är en av Nordens marknadsledande tillverkare av skåpbyggnationer för transportbilar. I dagens moderna fabrik med en totalyta på 4 500 m², tillverkas och kallpressas egenutvecklade sandwichpaneler på ett innovativt sätt med ett minimalt klimatavtryck, som sedan används för byggnation av olika skåpvarianter för påbyggnationer av lätta och tunga transportfordon. Företaget är Mercedes-Benz Van Partner, Ford QVM samt certifierad leverantör av Renault, Opel och Toyota och bygger ca 600 bilar per år.

Dina arbetsuppgifter
Som Ekonomiansvarig på Ydre Skåp har du ett övergripande ansvar för ekonomistyrningsprocessen, från budget och redovisning till intern kontroll, ekonomisk uppföljning och analys samt finansieringsfrågor. Du har en aktiv roll i ledningsgruppen och samarbetar med VD i målsättnings- och verksamhetsanalyser som bidrar till ökad lönsamhet och effektivitet. Vidare arbetar du med företagets löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, ekonomiska nyckeltal, skatter och årsbokslut. Då detta är en ny, intern funktion, på Ydre Skåp har du nu en chans att själv skräddarsy och bygga upp ekonomifunktionen på företaget - en spännande resa!

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har relevant ekonomisk utbildning och dessutom flera års erfarenhet från redovisning i produktionsbolag. Du är trygg i att arbeta självständigt genom hela ekonomiska flödet och är noggrann i ditt arbete.
Som person är du affärsmässig och har en god analytisk förmåga. Du arbetar proaktivt, energiskt och värdesätter ett gott samarbete. Struktur och ordning är naturligt för din person. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer och kan kommunicera på alla nivåer. Har du erfarenhet av att ha arbetat i Navision tidigare är det meriterande.


Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Ydre Skåp med Wikan Personal, som sköter hela rekryteringsprocessen. Frågor besvaras av Frida Svensson 0383-41 00 42. Sista ansökningsdag är 4/10, intervjuer hålls löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-10-04

Tjänstgöringsort

Ydre (Östergötlands län)

Kontaktpersoner
Frida Svensson 0383-41 00 42

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår