Tillbaka till sök
Välkommen till Wikan

Montörer

Montörer

Om företaget
Emmaljunga Barnvagnsfabrik är en av Europas ledande tillverkare av barnvagnar. Emmaljunga är ett välrenommerat företag som satsar på egen utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning med utgångspunkt från Emmaljunga i norra Skåne. Vi är ett internationellt företag där drygt 70 % av omsättningen ligger utanför Sverige, men med en mycket stark lokal förankring. Emmaljunga bedriver en aktiv produktutveckling och har de senaste åren kommit med ett flertal nyheter som möjliggör ett aktivt liv för föräldrar och barn. Förutom smarta funktioner och lösningar har även designen utvecklats för att matcha nutida krav och önskemål.

Vi söker nu ett flertal montörer. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

Dina arbetsuppgifter
Vår produktion är mångfacetterad och består av mekanisk bearbetning av metall, formsprutning av plastkomponenter, ytbehandling, textilskärning, montering samt förpackning och utlastning. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering av barnvagnar. Arbetsmomenten är uppdelade i olika stationer. Du kommer att lära dig hela monteringsprocessen då vi roterar mellan de olika stationerna.

Din bakgrund/Dina egenskaper
För att vara intressant för tjänsten ska du tidigare arbetat med montering, gärna med erfarenhet av linemontering. Du kommer att arbeta mycket i par vilket ställer krav på att du som person har lätt för att samarbeta med andra. För att lyckas i jobbet krävs att du är tempostark, noggrann och har rätt inställning och attityd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Information och kontakt
Anställningsformen är en visstidsanställning och tillträde omgående.
Heltid/Dagtid.

Tjänsterna ska tillsättas omgående så ansök redan idag, dock senast 1/11-20. Urval sker löpande.

Har du några frågor vänligen kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02 alt Tomas Nilsson 0451-707481

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-11-01

Tjänstgöringsort

Hässleholm (Skånes län)

Registrera CV

Sök tjänsten

Är du rätt person för uppdraget? Då tycker vi att du ska söka!

Ansök nu!
Logga in Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår